PERSBERICHT [maart ’21]

Veel aandacht en herdruk voor De adem van mijn zoon van Marcel Verreck

De adem van mijn zoon, het boek waarin cabaretier en schrijver Marcel Verreck het bijzondere leven met zijn dubbelgehandicapte zoon Daniël beschrijft krijgt een tweede druk. Met daarin een extra hoofdstuk over de corona-besmetting die beiden eind vorig jaar opliepen, juist op het moment dat Daniël naar een woonzorgcentrum zou verhuizen.

De adem van mijn zoon heeft een en ander losgemaakt getuige de ontroerde reacties van veel lezers en de grote belangstelling in de media. Zo verschenen er uitvoerige interviews met Marcel Verreck in onder meer AD/HC en in NRC Handelsblad, waarin interviewer Coen Verbraak het boek als volgt omschreef: ‘Aangrijpende verhalen, waarin liefde en gelukzaligheid afgewisseld worden door onzekerheid en angst voor de toekomst.’ Geprezen werden ook de optimistische toon, de humor en het bijzondere vader-perspectief. Voorts was Marcel te zien bij Tijd voor MAX en te horen bij onder meer Spijkers met Koppen.
Op de website deademvanmijnzoon.nl een overzicht van alle media-optredens, alsmede meer informatie over boek en auteur, en een mogelijkheid De adem van mijn zoon direct te bestellen.
Mede vanwege deze aandacht en tweede druk is Marcel Verreck beschikbaar voor interviews, ontmoetingen met belangstellenden en livestreams.

Vragen over dit bericht en of een recensie-exemplaar? Mail of bel:
Marcel Verreck: info@marcelverreck.nl
Nico Joosting Bunk (ArtNik Uitgaven)
info@artnik.nl, tel. 0570 66 71 00

DOWNLOAD PERSBERICHT [MAART ’21]