Bericht aan de lezer [juni ’21]

De adem van mijn zoon Epiloog en Drie maanden later

Ik wil jou bedanken voor het aanschaffen van mijn boek De adem van mijn zoon. Het door Nico Joosting Bunk prachtig vormgegeven mozaïek van verhaaltjes dat ik maakte over het leven met mijn zoon Daniël, kreeg veel aandacht in de media en zorgde voor talloze vaak ontroerde en ontroerende reacties.
Zo was er een groot interview met Coen Verbraak in NRC Handelsblad, een televisieoptreden bij Tijd voor Max (NPO1), radio-interviews door Felix Meurders in Spijkers met Koppen en door Astrid de Jong in Volgspot en uitgebreide interviews in AD/Haagse Courant en Den Haag Centraal. Zie onze speciale website ‘deademvanmijnzoon.nl’.

Hoe gaat het met ons?

Inmiddels is er een tweede druk verschenen met daarin opgenomen een epiloog over de dramatische periode vlak na het verschijnen van De adem van mijn zoon. Deze epiloog is hierbij gevoegd, zodat alle ‘eerstedrukkers’ nu ook helemaal op de hoogte zijn.
Het schrijven gaat door, vandaar dat ik hierbij ook een nog niet gepubliceerd verhaaltje over Daan en mijzelf stuur, getiteld ‘Drie maanden later.

Zegt het voort!

Ik wil jou niet alleen bedanken, maar ik wil je ook het volgende vragen: Als je van het boek genoten hebt: zegt het voort!
Graag wil ik dit verhaal nog verder brengen dan het al is. Daarom zal ik, als de omstandigheden het weer toelaten, ook met een gelijknamige voorstelling door het land gaan. Tot die tijd moet vooral ook de mond-op-mondreclame het werk doen.

Laat je niet onbetuigd!
En wie weet wil je De adem van mijn zoon wel cadeau geven. Want binnenkort is het Boekenweek en -misschien nog wel toepasselijker- ook Vaderdag!

Ik wil je bij voorbaat danken voor je inzet. Tot hopelijk spoedig ziens!
Hartelijke groet, mede namens Nico Joosting Bunk (uitgever) en Daantje (zoon en held),

Marcel Verreck

Gratis downloads om in je aangeschafte boekje toe te voegen:
Epiloog
Drie maanden later


Uit de vele reacties die ik kreeg wil ik een stukje citeren dat Marcoline Leen schreef over ‘De adem van mijn zoon’:
‘Prachtig boek over een reis van een vader en een zoon, op weg naar het onvermijdelijke uit huis gaan van het kind.

Marcel Verreck neemt je in verhaaltjes van nauwelijks dertig regels mee in de magische relatie met zijn zoon Daniel.Verrecks woorden dansen op een dun draadje boven een kleurrijk landschapvan diepe liefde, vertrouwen en angst.
Hun kwetsbaarheid wordt duidelijk als de vader zich blesseert en wanneer de thuiszorg wegvalt in de lockdown van 2020. De puberzoon is volledig afhankelijk van de zorg van zijn vader.
Een intiem document, waarin de onbekommerde schrijfstijl van de auteur je bijna doet vergeten welke hordes mantelzorgers moeten nemen in de zorg voor hun gehandicapte kind.’